0575 - 559590 | (06) 12380917 info@olthuys.nl

B&B Voor 2 personen betaalt u € 149,- per nacht per kamer, inclusief een uitgebreid ontbijt. Een extra slaapplaats voor volwassenen (in de bedstede, maximaal 2 personen) is mogelijk. Hiervoor betaalt u € 45,- per persoon per nacht extra, inclusief een uitgebreid ontbijt.

Voor één persoons gebruik betaalt u € 114,- (korting € 35,00 op de kamerprijs) per nacht per kamer, eveneens inclusief een uitgebreid ontbijt.

Kinderen Voor kinderen tot 12 jaar betaalt u € 35,- per nacht per kind (in de bedstede, maximaal 2 kinderen), inclusief een uitgebreid ontbijt. Voor kinderen vanaf 12 jaar betaalt u € 45,- per kind per nacht extra (inclusief ontbijt). Voor de allerkleinsten tot en met 2 jaar is een logeerbedje beschikbaar. (Kinderen prijzen gelden bij twee volwassenen)

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief toeristenbelasting à € 1,35  p.p.p.n.

Ik hanteer een verblijf van minimaal van 2 nachten. Bij één nacht is er heel weinig tijd, ik vind té weinig tijd, om van de mooie omgeving en mijn fijne plek te genieten. En dus een beetje te kunnen onthaasten. 

Bij een verblijf vanaf minimaal 3 nachten krijgt u 15 % korting op de 3e en verdere overnachtingen.

U betaalt in dat geval geen € 149,- maar € 126,65. Dit aanbod is ook geldig in weekenden, tijdens vakanties en op feestdagen.

Energietoeslag: In het stookseizoen, 1 oktober –  1 mei, breng ik een energietoeslag in rekening voor gas- en stroomverbruik van € 5,- per kamer per nacht. Buiten het stookseizoen, 1 mei – 1 oktober, hanteer ik een toeslag van € 2,50 per kamer per nacht. Deze energietoeslag wordt vanaf 1 oktober 2022 geheven, vanwege de turbulente ontwikkelingen op de energiemarkt en de zeer forse prijsverhogingen die door mijn energieleverancier in rekening worden gebracht.

Als vakantiehuis Bij deze optie huurt u de gehele B&B voor een langere periode, bijvoorbeeld een week., of enkele dagen. U krijgt dan beide gastenkamers (maximaal 8 slaapplaatsen), de volledige deel (woonoppervlak ruim 200 M²), het achtererf met terras, reuzetrampoline en schommel én de volledig geoutilleerde keuken tot uw beschikking. Ik zorg bij aankomst voor opgemaakte bedden, schone handdoeken en keukentextiel. Ook hierbij geldt de energietoeslag. Ik maak altijd een prijs op maat, neem contact met mij op.

Extra’s

Keuken Wanneer u beide gastenkamers boekt, kunt de compleet ingerichte keuken erbij huren voor € 25,- per dag.

Fietsen Dames- of herenfiets met zeven versnellingen staan altijd klaar voor mijn gasten. Hiervoor vraag ik € 7,50 per dag per fiets.

Lunchpakket Ik maak graag een lunchpakket: twee broodjes, een krentenbol, ontbijtreep, stuk fruit, flesje water en een pakje Roosvicee voor € 10,95 p.p.

Deense BBQ Voor € 15,- per dag kunt u een prachtige Deense barbecue huren. Dit is inclusief houtskool, aanmaakmateriaal én schoonmaak.

Kampeerplek B&B  Olthuys is ‘Natuurkampeerterrein’ en beschikt over één kampeerplek, inclusief gratis gebruik van privébadkamer met vloerverwarming.

Ik bereken een prijs per persoon én een prijs voor je kampeermiddel, beide incl. btw.

Per  persoon:

  • € 20,-  (€ 17,50) p.p.p.n.
  • Kinderen tot 12 € 8,50 p.k.p.n.
  • Kinderen vanaf 12 jaar kosten € 11,- p.k.p.n.

Per kampeermiddel:

  • Voor een tent € 20,- p.n. (€ 17,50,-)
  • Caravan, camper, vouwwagen of 4×4 met daktent € 22,50 p.n. (€ 20,-)

De prijzen tussen haakjes ( ) gelden voor het laagseizoen (1 oktober tot 1 mei).

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief toeristenbelasting à € 0,85  p.p.p.n.

Betaling: Bij reservering 25 % binnen 1 week en het restant bij vertrek. Pas ná ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief en wordt deze in de agenda opgenomen!

Energietoeslag:  In het stookseizoen, 1 oktober –  1 mei, breng ik een energietoeslag in rekening voor gas- en stroomverbruik van € 2,- per nacht per kampeermiddel. Buiten het stookseizoen, 1 mei – 1 oktober, hanteer ik een toeslag van € 1,- per nacht. Deze energietoeslag wordt vanaf 1 oktober 2022 geheven, vanwege de turbulente ontwikkelingen op de energiemarkt en de zeer forse prijsverhogingen die door mijn energieleverancier in rekening worden gebracht. Zodra de energieprijzen zich weer hebben genormaliseerd zal de energietoeslag worden aangepast.

Extra’s

Stroom Graag stroom in/ aan/ bij je kampeermiddel? Geen probleem! Ik rol dan een haspel uit.

  • Reële verbruik tegen € 0,85 per kwh.

Ontbijt Als kampeerder óók, bij beschikbaarheid, heerlijk aanschuiven aan het ontbijt? Heerlijk luxe voor €16,50 p.p.

Opm.: Voor kampeerders met een houtkachel in de tent vraag ik € 15,- per kruiwagen voor het gebruik van mijn stookhout. 

Ook voor mijn kampeerplek hanteer ik een minimaal verblijf van twee nachten.

Vergaderruimte Het is mogelijk om de begane grond, de Deel, te gebruiken als vergader/inspiratieruimte. Hiervoor betaalt u € 149,- per dagdeel (4 uur). Deze prijs is inclusief btw en gebruik van koffie, thee en ijswater. De ruimte is geschikt tot 20 personen.

Annuleringsvoorwaarden Zie beschikbaarheid.

IBAN: 79 RABO 0136 7455 47
K.v.K: 09174494
BTW: NL 0013.01.739.B82

N.B. alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2024.