0575 - 559590 | (06) 12380917 info@olthuys.nl

Accommodatie

Accommodatie Olthuys beschikt over een achterhuis met  2 gastenkamers in de stijl: ‘basic chic’, als een boutique hotel. Een grote gemeenschappelijke gastenruimte en één kampeerplek op het achtererf. De B & B heeft een eigen toegang en parkeer-gelegenheid en is geheel rookvrij.

Opladen B&B Olthuys beschikt over een oplaadpunt voor uw elektrische auto en zelfs twee voor fietsen. Tegen een gepaste vergoeding vertrekt ook uw auto weer volledig opgeladen. Net als u!

Gastenruimte In het achterhuis (de voormalige deel) is een gemeenschappelijke gastenruimte. In de ruimte bevindt zich een grote open keuken waar gastheer Gijs een uitgebreid ontbijt voor u bereidt.  U vindt er informatie over de omgeving en over toeristische activiteiten. Natuurlijk is er gratis WIFI. Verder een heerlijke zithoek met loungebank, haard, tv , DVD speler en stereo. Kinderen kunnen met de Brio trein of Duplo spelen, eten ‘bereiden’ in het minikeukentje of bijv. Donald Duck’s lezen. Er is een goed gevulde koelkast met o.a. fris, sap, bieren en witte wijn. Ook staat de rode wijn klaar. Dit alles volgens het principe: Take en Turf. U kunt gratis gebruik maken van koffie en thee ( échte Nespresso koffiemachine aanwezig, inclusief cups en diverse Brandmeester theesoorten).

Huisdieren De gehele B & B is huisdier vrij.

Kampeerplek B&B Olthuys beschikt over één kampeer plek op het achtererf. Lees meer bij kamperen.

Vergaderruimte Het is mogelijk om het achterhuis  te gebruiken voor een teamdag, vergadering, brainstormsessie en/of als inspiratieruimte… Bijvoorbeeld voor een vergadering, workshop of presentatie. Ook mogelijk in combinatie met een lunch, borrel en/ of diner na afloop. De ruimte is geschikt voor een gezelschap van ongeveer 15 tot 20 personen. Informeer naar de mogelijkheden.